به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر نوبخت صبح جمعه در بازدید از روند اجرایی طرح توسعه خط یک قطار شهری مشهد بیان کرد: تردد سالانه تعداد قابل توجهی از زائران داخلی و خارجی به مشهد مقدس و تقویت زیر ساخت های حمل و نقل از جمله مواردی است که با جدیت از سوی دولت تدبیر و امید پیگیری شده است.
وی با بیان این که با وجود گذشت دو سال از نخستین سفر دولت به مشهد شاهد اجرا و بهره برداری بیش از ۱۶ کیلومتر از خطوط قطار شهری هستیم ادامه داد: به منظور رسیدگی به مشکلات خراسان رضوی و به ویژه مشهد مقدس سفرهای متعددی به این استان صورت گرفته است.
نوبخت به پیگیرهای ویژه استاندار خراسان رضوی برای جذب اعتبارات در حوزه ی حمل و نقل ریلی و اختصاص سهم مشهد در این حوزه از سرجمع اعتبارات بودجه ۹۵ به صورت ویژه، اشاره و تصریح کرد: توافقاتی با شهردار مشهد جهت تکمیل برخی طرح ها و پروژه ها نیز صورت گرفته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور توسعه حمل و نقل ریلی درون شهری مشهد را مرهون همکاری موثر دولت، استانداری خراسان رضوی و شهرداری مشهد، دانست.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه نیز، حمل و نقل شهری و به ویژه ریلی مورد توجه قرار گرفته است ادامه داد: در قراردادهای دوجانبه میان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و شهرداری مشهد نقطه نظرات شهردار مورد توجه قرار میگیرد.
وی همچنین در خصوص تخصیص بودجه زیارت نیز گفت: در این راستا توجه خاصی مد نظر است و لذا قرار نیست تمامی شهرهای کشور که دارای زیارتگاه و امام زاده هستند از این بودجه بهره مند شوند زیرا قطعا در این صورت بودجه کافی به مشهد تعلق نمی گیرد.


نظر شما